Machiajul de eveniment de vară – este diferit de la persoană la persoană. De ce reguli ar trebui sa tinem cont?

Machiajul de eveniment de vară

Machiajul de eveniment de vară

Cum ar trebui sa ne machiem pe timp de vara, la un eveniment ?

Fără dar si poate, accentul va fi pus pe piele! Nuanțele pentru machiaj vor fi adaptate subtonului pielii. Pe o pielea mai bronzată folosim culori mai închise, in general, pentru a o evidentia.

Machiajul puternic, de seara, este un must-have pentru un eveniment ?

In general, trebuie sa fie mai accentuat, pentru a arăta bine în fotografii. Cam jumatate din intensitate se pierde, de obicei, in poze. Un make-up foarte puternic ar putea înăspri chipul. De aceea, cel mai bine ar fi sa mergem vara pe machiaje soft, bronzante, glamour.

Buzele roșii – seara sau ziua ?

Nu conteaza, buzele roșii le puteti face atât ziua, cât și seara. Este irelevanta nuanta, nu conteaza ca e zi, seara, eveniment, ci sa va simtiti bine purtand-o si sa va stea bine. Exista persoane carora nu le sta bine cu culori pale, nude, contrar asteptarilor.

Ce tip de machiaj purtăm? 

Regula numarul 1: sa va simtiti bine cu el. Machiajul trebuie sa va reprezinte, sa va scoata trasaturile in evidenta si sa „mascheze” imperfectiunile, micile defecte, precum „hooded eyes” (ochi lasati), sprancene inegale, pometi proeminenti, nas prea mare , etc.

Machiajul de eveniment de vară – Cu gene false sau fara gene false?

Pentru a scoate din anonimat un machiaj, clar, optam pentru gene false. Eu, personal, recomand cu drag, oricarei persoane care nu a mai purtat gene false, anterior, sau nu ii sunt comode, sa opteze pentru genele smoc. Sunt usoare, nu le simti, se amesteca de la mascara si pieptanat, cu genele tale si au un aspect natural.

Voi ce preferati la un machiaj de eveniment, pe timp de vara?

Astept raspunsurile voastre!

Cu drag,

Diana R.