machiaj de televiziune profesional Diana Raicu Makeup

Ce implica un machiaj de televiziune profesional?

Cel mai complicat de realizat este un machiaj de televiziune profesional. Lumina reflectoarelor din studio influenteaza cromatica machiajului folosit pe prezentator sau actor.


Prezentatorii de televiziune si actorii trebuie sa arate impecabil pe scena, pe ecran sau in revista. Asa ca cei care se ocupa de imaginea lor fac tot posibilul ca acest lucru sa se intample. Fiecare pozitie a lor presupune un alt tip de lumina, care favorizeaza anumite culori si intensitati, iar make-up artist-ul trebuie sa se adapteze si sa ofere cele mai bune rezultate. Acest tip de machiaj este adesea mat, cu putere mare de acoperire, iar culorile utilizate sunt si ele intense, puternic pigmentate si cu textura mata.

Camera de filmat nu iarta nimic, asa ca un machiaj de televiziune trebuie sa fie corect realizat. Un make-up artist trebuie sa stie mereu tendintele din acest domeniu, sa stie ce culori se poarta, sa aiba un simt al frumosului dezvoltat si sa poata lucra impreuna cu o intreaga echipa.

Daca te intereseaza un machiaj de televiziune profesional sau vrei sa afli mai multe despre el, nu ezita sa ne contactezi!

Hai sa lucram impreuna!

Contact

Vrei sa programezi un machiaj de televiziune profesional ? Nu ezita sa ne contactezi!

Telefon

Follow Us: