Cum sa te pensezi singura acasa

Astazi vreau sa-ti arat o tehnica simpla pentru a te pensa singura acasa.

De ce avem nevoie?

Pentru asta, ai nevoie de un creion nude, de o forfecuta, de o penseta, o periuta pentru sprancene (de care ai tu acasa) si o discheta demachianta pentru a elimina impuritatile.

Pasii pensatului

Eu am inceput prin a-mi peria sprancenele, pentru a vedea exact unde am nevoie sa intervin. Vom incepe prin a gasi partea de inceput a sprancenei si o voi marca cu acest creion nude.
Masuratoarea se face de la jumatatea narii, urcand in sus cu un creion, un betisor, o rigla, ce aveti la indemana. Marcati cu un punct. Poate fi facut cu orice tip de creion vreti voi, pentru ca ulterior, oricum il veti sterge.
Pentru punctul cel mai inalt al sprancenei, vom masura de la jumatatea narii, trecand cu acel creion sau linie, peste iris. Punctul de final al sprancenei il masuram de la baza narii. Trecem pe langa exteriorul ochiului si acolo, punem un punctulet, unde se va termina spranceana.
La fel facem si la celalalt ochi, marcam inceputul sprancenei. Apoi de la jumatatea narii, peste iris, bifam punctul cel mai inalt si apoi, finalul sprancenei, pentru delimita lungimea.
Le puteti trasa ori cu o linie, cu un creion, cu ce aveti voi la indemana.
Dupa care, incepem si luam surplusul, unde este nevoie, tot ce a crescut in plus, pe dedesubt. Astfel, scapam de toate firele nedorite.

Facem asa si intr-o parte si in cealalta. Le periem sa vedem exact cum arata, luam absolut tot ce este in plus.
Un sfat foarte important este sa tragem de fire in directia cresterii firelor de par, sa nu tragem invers. In functie de cum va cresc si voua, daca va cresc in jos, trageti in jos, daca ele cresc in sus, trageti in sus.
Practic, ar trebui sa masuram, de la punctul cel mai inalt pana la final, ar trebui sa fie o treime. De la inceput pana la punctul cel mai inalt, ar trebui sa avem doua treimi.

Cum sa te pensezi singura acasa. Tundem sprancenele sau nu?

Eu le-am periat si apoi am luat surplusul cu o forfecuta. Imi place sa le tund putin, nu foarte mult. Pur si simplu, firele care sunt foarte lungi, le scurtez putin, apoi perii.
Este bine sa luati intotdeauna putin cate putin. Nu cu foarfeca mare si nu dintr-o data, le mai periem, mai scurtam, vedem cum arata. Tocmai pentru cazul in care taiem putin stramb, sa se poata corecta ulterior, din periat sau putin fard. Sa nu ramanem cu ele foarte urat tunse.
Le dam forma dorita si intram in ele, pana cand suntem multumite de rezultat. Daca doriti sa le aveti mai naturale, nu este nevoie sa le tundeti atat de mult.
Sper ca este pe intelesul tuturor.

Daca aveti intrebari, astept sa mi le puneti. Acesta este rezultatul meu, sper sa va placa.

Daca vrei sa vezi cum poti avea un ten frumos, gasesti detalii aici.

Ne vedem data viitoare!