machiaj de mireasa profesional Diana Raicu Makeup

Ce implica un machiaj de mireasa profesional?

Un Machiaj de mireasa profesional trebuie sa reziste foarte bine si sa arate uimitor si perfect in fotografii. Nu uita, aceasta este ziua ta speciala! Aplicarea machiajului de mireasa dureaza in jur de 90 de minute.
Machiajul de mireasa profesional trebuie sa fie unul impecabil, sa arate perfect atat cu ochiul liber, dar mai ales in fotografii.

Machiajul de mireasa profesional difera fata de unul de seara obișnuit, pentru ca tenul trebuie pregatit in avans. In plus, efectul obtinut trebuie sa fie unul natural care sa acopere posibile imperfectiuni.
Pentru a avea un ten impecabil si fara probleme acesta va trebui pegatit pentru eveniment cu o saptamana – doua inainte.

Consilierea pe care o vom face impreuna este foarte importanta in alegerea machiajului de mireasa. Toate elementele nuntii trebuie sa fie din aceeasi poveste, de la rochie, accesorii, coafura, machiaj si pana la cele mai mici detalii.

Alegerea machiajului de mireasa este aproape la fel de important ca alegerea rochiei. Proba machiajului de mireasa profesional este absolut necesara pentru a obtine aspectul perfect pe care il vei avea in cea mai importanta zi din viata ta. Vom stabili impreuna si vom discuta toate detaliile nuntii. Acest lucru va ajuta sa construim impreuna o idee despre cum o sa arati in ziua nuntii tale. Vom discuta si aplica mai multe stiluri de machiaj care iti vor pune in evidenta trasaturile.

Programarea probei de machiaj de mireasa se va face cu maxim doua saptamani inainte de eveniment. Sedinta de proba va dura aproximativ 2 ore, astfel incat sa putem discuta toate detaliile si a incerca diferite stiluri de machiaj. Makeup-ul din ziua ce a mare trebuie sa reprezinte stilul si personalitatea ta.
Daca vrei sa te simti si sa arati fabulos la nunta ta, nu ezita sa te programezi pentru un machiaj de mireasa profesional!

Hai sa lucram impreuna!

Contact

Vrei sa programezi un machiaj de mireasa profesional ? Nu ezita sa ne contactezi!

Telefon

Follow Us: